GRATIS FRAKT FÖR ALLA BESTÄLLNINGAR. BESTÄLL NU!

Valuta:

Om oss

KORK24.SEVi är ett familjeföretag som specialiserat sig på produktion och distribution av högkvalitativa naturliga korkprodukter. Tack vare mycket gynnsamma leveransvillkor till praktiskt taget alla platser i världen, skickar vi våra produkter snabbt och till låg kostnad. På online-korkbutiken vi nu har i 7 europeiska länder erbjuder vi alla våra kunder den bästa portugisiska korken, till fantastiska priser.

KORK24.SEFlera års erfarenhet i branschen och omfattande kunskaper i vårt team, säkerställer vi en professionell kundservice och djupgående sakkunskap på vår stadigt växande sortiment. Vårt företag växer stadigt, justera organisationsstrukturen, produktions- och marknadsstrategier för att matcha de aktuella affärsklimatet. Vi är alltid optimistiska när det gäller vår verksamhets framtid!
 
KORK24.SEVi har för avsikt att använda förvärvade kunskaper och erfarenheter, i genomförandet av nya investeringar som ger systematisk och stadig tillväxt i vår verksamhet möjlig. Vi anser att vi nu är en igenkänt och pålitligt varumärke i korkindustrin. Vi svarar direkt till de förväntningar som våra kunder och handelspartner har både nationellt och globalt. Vi värdesätter ärlighet, integritet och affärstillförlitlighet. Vårt mål är att erbjuda högsta kvalitet på korkprodukter till det största antalet kunder till bästa möjliga priser.
Säkra betalningar
ALLTID GRATIS FRAKT
Högsta kvalitet
100% Nöjdhetsgaranti